AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının düğününe gitmek

Kahve falında düşmanının düğününe gitmek

Kahve falında düşmanının düğününe gitmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanının düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler.

Kahve falında düşmanının düğününe gitmek Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işarettir.

Kahve falında düşmanın düğününü görmek kötü sözler duyulacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalettir.

Kahve falında düşmanının düğününü görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanının evine gitmek artık kötü günler yaşamayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına alamet eder.

Kahve falında düşmanın evine gitmek kendisini çok iyi hissedeceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşman evine gitmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin düğününe gitmek yüzünün kızaracağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle düğüne gitmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir