AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün gitmek

Kahve falında düğün gitmek

Kahve falında düğün gitmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına alamet eder.

Kahve falında düğün gitmek gördüyseniz:

  • Zorluklardan kaçmamalısınız.

Kahve falında düşmanının düğününe gitmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle düğüne gitmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın düğüne gitmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süslenip düğüne gitmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulur.

Kahve falında sünnet düğününe gitmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle düğüne gitmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, rahatın kaçacağına delalet eder.

Kahve falında akrabalarla düğüne gitmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin düğününe gitmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir