AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin düğününe gitmek

Kahve falında tanıdık birinin düğününe gitmek

Kahve falında tanıdık birinin düğününe gitmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, sıhhat ve moral bulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birinin düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tanıdık birinin düğününe gitmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığının düğününü görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin düğününü görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığının evine gitmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık birinin evine gitmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birinin evine gitmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının düğününe gelinlikle gitmek itibarını geri kazanacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında düğüne gitmek için hazırlanmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir