AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının düğününe gitmek

Kahve falında arkadaşının düğününe gitmek

Kahve falında arkadaşının düğününe gitmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Size en fazla uyan yoldan ilerlemelisiniz.

Kahve falında arkadaşın düğününe gitmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının düğününe gitmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşınla düğüne gitmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında düğüne gitmek için hazırlanmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğün yemeğine gitmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla düğüne gitmek elinin de bolluk göreceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında çalgısız düğüne gitmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisiyle düğüne gitmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir