AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak kokusu duymak

Kahve falında toprak kokusu duymak

Kahve falında toprak kokusu duymak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, onların yaralarına merhem olacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında toprak kokusu duymak gördüyseniz:

  • Belli durumların yararınıza çalışmasını sağlayıp sağlayamayacağınız veya yararına çalışmasını sağlayacak yollar bulup bulamayacağınız konusu kafanızı meşgul edebilir.

Kahve falında toprak kokusu duymak mutsuz ve hasta olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak kokusu görmek ailesini hem gururlandıracağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül kokusu duymak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin kokusunu duymak uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kokusunu duymak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına işaret eder.

Kahve falında sirke kokusu duymak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kokusunu duymak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusu duymak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, refah içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir