AnaSayfa / Genel / Kahve falında et kokusu görmek

Kahve falında et kokusu görmek

Kahve falında et kokusu görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, rahatın kaçacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında et kokusu gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz içinde bulunan, mesela bir komşu ya da akrabayla yakınlaşmalarınız olması mümkündür.

Kahve falında et kokusu görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş et kokusu duymak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, herkes tarafından saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında misk koku duymak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında nane kokusu görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına rivayet eder.

Kahve falında çingene kokusu duymak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak kokusu görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına işarettir.

Kahve falında gül kokusunu hissetmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali kokusu duymak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir