AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kilitlemek ve açmak

Kahve falında kapı kilitlemek ve açmak

Kahve falında kapı kilitlemek ve açmak ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yeni işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilitlemek ve açmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşma sağlanmasının zorluğu yıpratıcı olsa da, asla bir yol bulmaktan vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında kapı kilitlemek açmak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında kapı kilitlemek ve açmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapıyı kilitlemek hasretin ve özlemin biteceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet kapısını kilitlemek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üzerine kapı kilitlemek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında araba kapısı kilitlemek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işyeri kapısını kilitlemek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bahçe kapısı kilitlemek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir