AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe kapısı görmek

Kahve falında kabe kapısı görmek

Kahve falında kabe kapısı görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Kahve falında kabe kapısı gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni net şekilde anlayabilmek için biraz geri planda kalmanız gerekiyor.

Kahve falında kapı kapatmaya çalışmak sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, çaresizleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kapatmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski kapı kapatmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret eder.

Kahve falında kabe kapısı görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kapattığını görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kapıyı kapatmamak umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı kapatmak emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir