AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı kapatmamak

Kahve falında kapıyı kapatmamak

Kahve falında kapıyı kapatmamak yatırımların heba olacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, rakiplerini alt edeceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıyı kapatmamak gördüyseniz:

  • Belirsizlik sizi karamsarlığa itebilir.

Kahve falında kapı kapatmaya çalışmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına alamet eder.

Kahve falında balkon kapısını kapatmak kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında kapı kapatamamak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kapı kapatmak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına rivayet eder.

Kahve falında açık kapıyı kapatmak küs kimselerin barışacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında kapıyı kapatıp kilitlemek kimse ile tartışmayacağına, huzurlu günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kapatmaya çalışmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir