AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kapatmak

Kahve falında kapı kapatmak

Kahve falında kapı kapatmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kapatmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız disiplinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında açık kapı kapatmak kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir kapı kapatmak eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı kapatmak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında kapıyı yüzüne kapatmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını kapatmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabe kapısında dua etmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı kapatıp kilitlemek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kapıları kapatmaya çalışmak ağlayacağına, strese gireceğine, çok ünlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir