AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kapatmaya çalışmak

Kahve falında kapı kapatmaya çalışmak

Kahve falında kapı kapatmaya çalışmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına yorulur.

Kahve falında kapı kapatmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı, beklentilerinizi veya planlarınızı paylaşarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında kapı kapatmaya çalışmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıyı kapatmaya çalışmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kapıları kapatmaya çalışmak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, sıkıntılı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında pencere kapatmaya çalışmak uzun yıllar yaşayacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına inanılır.

Kahve falında kabeyi görmeye çalışmak hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, galibiyetlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında kabeye gitmeye çalışmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kapıyı kilitlemeye çalışmak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir