Kahve falında kapı kapattığını görmek

Kahve falında kapı kapattığını görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı kapattığını gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme ya da anlaşmalarınızda pürüzler, eksikler ya da hatalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kapı kapattığını görmek sevilen bir kişi olunacağına, hatalı yollara sapılacağına işaret eder.

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın kapısını kapatmak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında kapı kapatamamak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabenin kapısını görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapıyı zorla kapatmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık kapı kapatmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında evin kapısını kapatmak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir