AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe duvarını öpmek

Kahve falında kabe duvarını öpmek

Kahve falında kabe duvarını öpmek sorunların günden güne azalacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, dileklerinin kabul olacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, çaresiz kalacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabe duvarını öpmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli programlar nedeniyle işinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında kabe duvarını öpmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabe duvarına dokunmak hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına işaret eder.

Kahve falında kabenin duvarını görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kabe duvarı görmek kişinin güzel işler yapacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarda fotoğrafını görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvar ustası görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak kazancının günden güne çok artacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı duvar saati görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir