AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe duvarı görmek

Kahve falında kabe duvarı görmek

Kahve falında kabe duvarı görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, yoğun duygular yaşayacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına delalet eder.

Kahve falında kabe duvarı gördüyseniz:

  • Bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında kabe duvarına dokunmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabe duvarını öpmek kişisel kavgaların son bulacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabe duvarı görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kabenin duvarını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına alamet eder.

Kahve falında duvara bıçak saplamak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarını görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında boyalı duvar görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına delalettir.

Kahve falında turuncu renk duvar görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir