AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin duvarını görmek

Kahve falında kabenin duvarını görmek

Kahve falında kabenin duvarını görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, gülen yüzünün de solacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin duvarını gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.

Kahve falında kabe duvarı görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında kabe duvarını öpmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin duvarını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabe duvarına dokunmak sözlerinden çıkmayacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında duvara kireç sürmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük duvarlar görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarda böcekler görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk duvar görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, emrinde insan çalıştıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir