AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaban hediye almak

Kahve falında kaban hediye almak

Kahve falında kaban hediye almak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, rahatının bozulacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaban hediye almak gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmiyorsunuz, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Kahve falında kaban hediye almak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kaban giymek hayırlı kararlar verileceğine, çok zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında renkli kaban görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşe kaban görmek istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kabanını giymek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun kaban giymek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında lacivert kaban giymek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kaban giymek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir