AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşe kaban görmek

Kahve falında kaşe kaban görmek

Kahve falında kaşe kaban görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kaşe kaban gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında kaşe kaban görmek temize çıkacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşe mont giymek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşe basmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşe manto görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, gün sayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabanını kaybetmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaban hediye almak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında siyah kaban kaybetmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında siyah kaban almak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir