AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert kaban giymek

Kahve falında lacivert kaban giymek

Kahve falında lacivert kaban giymek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, sıkıntıların aşılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında lacivert kaban giymek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında lacivert kaban giymek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kederinin dağılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kaban giydiğini görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kaban giydiğini görmek hastalanacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında siyah kaban giydiğini görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine yorulur.

Kahve falında mavi kaban giymek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına yorulur.

Kahve falında siyah kaban giymek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Kahve falında yeni bir kaban giymek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi kaban giymek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir