AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kaban giymek

Kahve falında beyaz kaban giymek

Kahve falında beyaz kaban giymek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kaban giymek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında beyaz kaban giymek çıkmaza gireceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında yeni kaban giymek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi kaban giymek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kaban giymek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında siyah kaban giymek büyük bir özgüven kazanılacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kaban giydiğini görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kaban giymek kendisini iyi hissedeceğine, sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kaban giydiğini görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir