AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kaban görmek

Kahve falında renkli kaban görmek

Kahve falında renkli kaban görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli kaban gördüyseniz:

  • İşleri tamamlamaya ya da tamamlatmaya çalışırken çabuk öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında renkli kaban görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kaban giymek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaban hediye almak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kabanını kaybetmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun kaban giymek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaban giydiğini görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine işarettir.

Kahve falında pembe kaban giymek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mont kaban giymek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, büyük maddi kayıp verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir