AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kabanını giymek

Kahve falında başkasının kabanını giymek

Kahve falında başkasının kabanını giymek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, işlerin devam edeceğine, kazanç ve kar getireceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kabanını giymek gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden önce, diğerlerinin harekete geçmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında siyah kaban giymek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi kaban giymek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kaban giymek hayırlı bir işe başlayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kaban giymek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında siyah kaban giydiğini görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına işarettir.

Kahve falında mont kaban giymek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni kaban giymek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert kaban giymek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir