AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kaban giymek

Kahve falında uzun kaban giymek

Kahve falında uzun kaban giymek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, aklına giren şeytana uyacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında uzun kaban giymek gördüyseniz:

  • Kabiliyetlerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında uzun kaban giymek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kaban giymek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste kaban giymek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına delalettir.

Kahve falında mavi kaban giymek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe kaban giymek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kabanını giymek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir kaban giymek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi kaban giymek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir