AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kaban giymek

Kahve falında mavi kaban giymek

Kahve falında mavi kaban giymek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına delalet eder.

Kahve falında mavi kaban giymek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi kaban giymek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kaban giymek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kaban giydiğini görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında lacivert kaban giymek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kabanını giymek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında siyah kaban giydiğini görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yeni kaban giymek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kaban giymek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir