AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül tohumu ekmek

Kahve falında gül tohumu ekmek

Kahve falında gül tohumu ekmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, can derdine düşeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Uzlaşılması zor isteklerle gelen kişiler yorucu olabilir, elinizden geldiğince kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında gül tohumu ekmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında gül tohumu almak çok yükseleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gül tohumu görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine inanılır.

Kahve falında suya tohum ekmek anne baba hayır dualarının alınacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz tohumu ekmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabak tohumu ekmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına inanılır.

Kahve falında maydanoz tohumu ekmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında süpürge tohumu ekmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, sevdiklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir