AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak tohumu görmek

Kahve falında kabak tohumu görmek

Kahve falında kabak tohumu görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine delalettir.

Kahve falında kabak tohumu gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, şirketin el değiştirmesi veya üst pozisyondaki kişilerin görev değişikliği sizin görevlerinizde artışa neden olabilir.

Kahve falında kabak tohumu ekmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak tohumu görmek işinde zarar edeceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında tarlaya tohum atmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ısırgan otu tohumu görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında lahana tohumu görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına yorulur.

Kahve falında tohum almak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil biber tohumu görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir