AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak çiçeği görmek

Kahve falında kabak çiçeği görmek

Kahve falında kabak çiçeği görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, başarı ve zenginlik getireceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak çiçeği gördüyseniz:

  • Sosyal yaşantınızda daha önce yaşadığınız kötü tecrübeleri çevrenize sürekli anlatarak onları umutsuzluğa sevketmekten vazgeçin.

Kahve falında kabak çiçeği görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına işaret eder.

Kahve falında kabak çiçeği dolması görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, büyük kayıplara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ kabak yediğini görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işarettir.

Kahve falında ak kabak görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında sıyırma kabak görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan ve kabak görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal kabağı tatlısı görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir