AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızarmış kabak yemek

Kahve falında kızarmış kabak yemek

Kahve falında kızarmış kabak yemek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, manevi mutluluğu tadacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında kızarmış kabak yemek gördüyseniz:

  • Ters giden şeyleri görmezden gelmek ileride daha büyük sorun yaratabilir.

Kahve falında kızarmış kabak yemek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kabak kızartmak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye tabir olunur.

Kahve falında kızarmış kabak görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kızartmalık kabak görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, büyük bir özgüven kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kızartma kabağı görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal kabağı tatlısı yemek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Kahve falında kabak böreği yemek zenginlik içinde olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında tatlı kabak yemek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir