AnaSayfa / Genel / Kahve falında jiletle kesmek

Kahve falında jiletle kesmek

Kahve falında jiletle kesmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, fedakârlıklar yapacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında jiletle kesmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında jiletle kesmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında kolunu jiletle kesmek malını ve parasını kaybedeceğine, sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında saçı jiletle kesmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında jiletle sakal kesmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında jiletle elini kesmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını jiletle kesmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında elini jiletle kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında jiletle saç kesmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir