AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını jiletle kesmek

Kahve falında saçını jiletle kesmek

Kahve falında saçını jiletle kesmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında saçını jiletle kesmek gördüyseniz:

  • Yoksa daha sonra hatanızdan geri dönme şansınız kalmayabilir.

Kahve falında saçı jiletle kesmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında jiletle saç kesmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını jiletle kesmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında jiletle yüzünü kesmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında jiletle kesmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına alamet eder.

Kahve falında elini jiletle kesmek başının hiç dara düşmeyeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine işarettir.

Kahve falında jiletle parmak kesmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında jiletle elini kesmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir