AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını jiletle temizlemek

Kahve falında bacağını jiletle temizlemek

Kahve falında bacağını jiletle temizlemek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında bacağını jiletle temizlemek gördüyseniz:

  • Etkili bir kişi, işyerinizde sizinle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek amacıyla harekete geçebilir.

Kahve falında bacağını jiletle temizlemek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında jiletle bacak almak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağını jiletle almak çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında jiletle bacaklarını almak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevdiğini söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında bacakları jiletle almak yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına işarettir.

Kahve falında bacaklarını jiletle almak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında jiletle kıl temizlemek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, rahat rahat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini jiletle temizlemek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir