AnaSayfa / Genel / Kahve falında jilet izi görmek

Kahve falında jilet izi görmek

Kahve falında jilet izi görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet eder.

Kahve falında jilet izi gördüyseniz:

  • Kendinizi kısıtlamayın.

Kahve falında jilet izi görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kullanılmış jilet görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında jiletle yüzünü kesmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine yorulur.

Kahve falında yüze jilet atmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bacağını jiletle almak ortağından ayrılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kola jilet atmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kollarına jilet atmak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine jilet vermek eğlenceli günler geçireceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir