AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını jiletle almak

Kahve falında bacağını jiletle almak

Kahve falında bacağını jiletle almak yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında bacağını jiletle almak gördüyseniz:

  • Sıkışmamak için bütçenizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Kahve falında jiletle bacak almak üzüntülerinin biteceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağını jiletle temizlemek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağını jiletle almak hayatını stresten uzakta geçireceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarını jiletle almak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında jiletle bacaklarını almak duygularının karşılığını alamayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakları jiletle almak dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında jiletle parmak kesmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında jiletle traş olmak mutlu günler yaşanacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir