AnaSayfa / Genel / Kahve falında kullanılmış jilet görmek

Kahve falında kullanılmış jilet görmek

Kahve falında kullanılmış jilet görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kendi patronu olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, güzel huylarını terk edeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kullanılmış jilet gördüyseniz:

  • Savlarınıza veya tezlerinize karşı çıkan kişiler olabilir.

Kahve falında kullanılmış jilet görmek kendi işine kavuşacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına inanılır.

Kahve falında jiletle yüzünü kesmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kola jilet atmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine jilet vermek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık jilet görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından jilet çıkarmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağını jiletle almak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında bacakları jiletle almak rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir