AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine jilet vermek

Kahve falında birine jilet vermek

Kahve falında birine jilet vermek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, yarınlarına inanacağına inanılır.

Kahve falında birine jilet vermek gördüyseniz:

  • Belli şeyler elinizden kayıp gidebilir.

Kahve falında bacaklarını jiletle almak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında jiletle kesildiğini görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında jiletle temizlenmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı jiletle kesmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında elini jiletle kesmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine işarettir.

Kahve falında jiletle bacaklarını almak ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kollarına jilet atmak rahat bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında jiletle parmak kesmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir