AnaSayfa / Genel / Kahve falında jilet çekmek

Kahve falında jilet çekmek

Kahve falında jilet çekmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında jilet çekmek gördüyseniz:

  • Size artık hizmet etmeyen rutin iş, ilişki veya planları da rafa kaldırma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında jilet çekmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine inanılır.

Kahve falında bacaklarını jiletle almak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine jilet vermek sorunların son bulacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından jiletlenmek işten ve güçten el etek çekileceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında jiletle elini kesmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında jiletle traş olmak güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında paslı jilet görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına işarettir.

Kahve falında jiletle tüylerini almak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir