AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı jilet görmek

Kahve falında paslı jilet görmek

Kahve falında paslı jilet görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet eder.

Kahve falında paslı jilet gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar bilgiler verebilirler.

Kahve falında paslı jilet görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızda jilet görmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, işlerin düze çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında jiletle bıyık almak çok para kazanacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kola jilet atmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını jiletle kesmek işindeki verimliliğin düşeceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına inanılır.

Kahve falında ağzından jilet çıkarmak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında jilet yemek işlerine bereket geleceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine inanılır.

Kahve falında jiletle saç kesmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir