AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi kimse görmek

Kahve falında iyi kimse görmek

Kahve falında iyi kimse görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iyi kimse gördüyseniz:

  • Yapacağınız bazı değişiklikler birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle tekrar bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında iyi kimseleri görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına alamet eder.

Kahve falında iyi kimse görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kimseden hediye almak böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğününe kimsenin gelmediğini görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, ne yapacağını şaşıracağına delalettir.

Kahve falında bir kimseden kaçmak ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin saçını yolmak çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında ölü kimseyi öpmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyen kimse görmek doğru olanı seçeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir