AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimsenin saçını yolmak

Kahve falında bir kimsenin saçını yolmak

Kahve falında bir kimsenin saçını yolmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bir kimsenin saçını yolmak gördüyseniz:

  • Keyfini çıkartın.

Kahve falında bir kimsenin saçını yolmak çok önemli başarılar elde edileceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saçını başını yolmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını yolmak yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadının saçını yolmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında saç baş yolmak doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kızın saçını yolmak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında düşmanın saçını yolmak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kadının saçını yolmak kazançlı işlere gireceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir