AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimseden kaçmak

Kahve falında bir kimseden kaçmak

Kahve falında bir kimseden kaçmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, geçecek güzel bir ömre, ortaklı işlere girileceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında bir kimseden kaçmak gördüyseniz:

  • Bilginizi kişisel çıkarlarınız için kullanmayın.

Kahve falında bir kimseden kaçmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimseye sarılmak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına yorulur.

Kahve falında ölü kimsenin kustuğunu görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen bir kimseyi görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında düğünde kimsenin olmadığını görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında bir kimsenin öldürüldüğünü görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kimseyle konuşmak büyük ve önemli bir kimse olacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü bir kimseden para almak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir