AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğününe kimsenin gelmediğini görmek

Kahve falında düğününe kimsenin gelmediğini görmek

Kahve falında düğününe kimsenin gelmediğini görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, hayırlı kapılar açılacağına, anne babaya müjde verileceğine, kazancının yerine gelmesine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, onları tebrik edeceğine işarettir.

Kahve falında düğününe kimsenin gelmediğini gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında düğününe kimsenin gelmediğini görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde kimsenin olmadığını görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi öldürmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına inanılır.

Kahve falında ölen kimsenin dirildiğini görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında iyi kimse görmek yıpranacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında bir kimsenin ağladığını görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen bir kimsenin ağladığını görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, adını aklamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimseyi görmek güzellik ve hayır geleceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir