AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi kimseleri görmek

Kahve falında iyi kimseleri görmek

Kahve falında iyi kimseleri görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, anne baba duası alınacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, elinin de bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iyi kimseleri gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi yanlış bir tavır sergilemeniz geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle sorun yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında iyi kimseleri görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında iyi kimse görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimseye yardım etmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen bir kimsenin ağladığını görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimseyi hasta görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında bir kimsenin ağladığını görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kimseyi hasta görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta kimse görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir