AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giyen kimse görmek

Kahve falında gelinlik giyen kimse görmek

Kahve falında gelinlik giyen kimse görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giyen kimse gördüyseniz:

  • Aksi tercihlerin zararını görebilirsiniz.

Kahve falında gelinlik giyen kimse görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına delalettir.

Kahve falında bir kimseyi gelinlikle görmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında aşık olduğun kimseyi görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kimseyi görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş bir kimseyi görmek çok yoğun çalışacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kimsenin dirildiğini görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimsenin kustuğunu görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta kimse görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir