AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kısa görmek

Kahve falında saçını kısa görmek

Kahve falında saçını kısa görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, dik durmaya çalışacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, sevdiği birine hediye alacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, şifa ve ilaç bulacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kısa gördüyseniz:

  • Olayları öfkelenerek çözemezsiniz.

Kahve falında kızının saçını kısa görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, doğru adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kısa ve gür görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ailesinin de büyük olacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını kısa kestirdiğini görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, mutluluk dolu haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kısa kestirdiğini görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kısa olduğunu görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçları kısa kestirmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa saç kesmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında düz kısa saç görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir