AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımın saçını kesmek

Kahve falında arkadaşımın saçını kesmek

Kahve falında arkadaşımın saçını kesmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, geçiminin yerinde olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, ağız tadının bozulmayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın saçını kesmek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz canlanıyor.

Kahve falında arkadaşın saçını kesmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saç kesmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın saçını kesmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kolunu kesmek sık sık alışverişe gidebileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının elini kesmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının boğazını kesmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaş kesmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını kesmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir