AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın saçını kesmek

Kahve falında arkadaşın saçını kesmek

Kahve falında arkadaşın saçını kesmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, hep dua edeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşın saçını kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz bitti bitecek derken karşı tarafın özverili tutumuyla düzeliyor.

Kahve falında arkadaşının saç kesmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın saçını kesmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşımın saçını kesmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının kafasını kesmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kesmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaş kesmek büyük zorluklar yaşayacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tırnağını kesmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boğazını kesmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir