AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının elini kesmek

Kahve falında arkadaşının elini kesmek

Kahve falında arkadaşının elini kesmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elini kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere kendilerini gerçekte olduklarından daha önemli hissettirme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının elini kesmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla el kesmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini bıçakla kesmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla eli kesmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bardakla elini kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun elini kesmek zor durumların biteceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında elini cam kesmek mutluluğundan olacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir