AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kesmek

Kahve falında arkadaşını kesmek

Kahve falında arkadaşını kesmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, hayatını yoluna koymaya, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını kesmek gördüyseniz:

  • Hemen vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında arkadaşının elini kesmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kafasını kesmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını kesmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşımın saçını kesmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaş kesmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saç kesmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçını kesmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının kolunu kesmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir