AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaş kesmek

Kahve falında arkadaş kesmek

Kahve falında arkadaş kesmek fal sahibinin fakirleşeceğine, huzur dolu günler geçireceğine, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, yaşamına bakacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaş kesmek gördüyseniz:

  • Duyarlılığınızın artmasıyla, dostlarınızı daha iyi anlayabilir, sevdikleriniz için elinizden gelen her şeyi yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaş kesmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşımın saçını kesmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kolunu kesmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının kafasını kesmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını kesmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının saç kesmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının tırnağını kesmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, işlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının boğazını kesmek onun kıymetini her daim bileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir