AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saç kesmek

Kahve falında arkadaşının saç kesmek

Kahve falında arkadaşının saç kesmek işlerinin iyi gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saç kesmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşın saçını kesmek ününü ülke dışına taşıyacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının saç kesmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca delalet eder.

Kahve falında arkadaşımın saçını kesmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının tırnağını kesmek yaşamını daha iyi planlayacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaş kesmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını kesmek sorunların çözüme kavuşacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kafasını kesmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının elini kesmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir