AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kolunu kesmek

Kahve falında arkadaşının kolunu kesmek

Kahve falında arkadaşının kolunu kesmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının kolunu kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizi başkaları ne der düşüncesinden arındırmanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının kolunu kesmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine alamet eder.

Kahve falında elbise kolu kesmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında satırla kolunu kesmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin kolunu kesmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu kesmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin kolunu kesmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret eder.

Kahve falında bebek kolu kesmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu kesmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir